KulturaMagazin

Gibonni 8. juna na Kastelu

Jedna od zasigurno najvećih regionalnih zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni, 8. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće koncert za pamćenje.

Poslednji put Banjalučani su u koncertu ovog briljatnog autora, pjesnika i pjevača uživali prije 4 godine. Organizator koncerta OK team u partnerstvu sa Coca Colom po prvi put spektakl Gibonnija donosi na jedan od najljepših koncertnih prostora u Banjaluci – tvrđavu Kastel.

Loading...

Svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu samostalnu karijeru koja traje od 1991. godine, prate kroz njegove najveće hitove: „Posoljeni zrak i razlivena tinta“; „Tempera“; „Libar“; „Žeđam“; „Ovo mi je škola“; „Svi moji punti kad se zbroje“; „Mirakul“ i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena isčekuju ovaj koncert. Za očekivanje je da će se i ovog puta za spektal 08. juna na tvrđavi Kastel tražiti karta više.

Ovaj autor koji je na muzičkoj sceni prisutan već više od 30 godina najpoznatiji je kao samostalni autor i pjevač čiji su veliki hitovi pokorili region. Kombinacija rocka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, našli su put do srca mnogih i učinili Gibonnija istinskom zvijezdom.

Gibonni je i prvi hrvatski UNICEF-ov ambasador dobre volje, još od 2003. godine koji aktivno učestvuje u podsticanju dječijih prava, a posebno zaštite djece od nasilja i diskriminacije, kao i u projektima prikupljanja donacija za UNICEF-ove projekte.

Ulaznice za koncert u Banjaluci su u prodaji od srijede 18. aprila putem prodajnog sistema kupikartu.ba. U samom startu prodaje biće pušten ograničen broj ulaznica po cijeni od 15,00 KM, kao i 30,00 KM za one koji žele da u koncertu uživaju iz VIP zone.

Ulaznice će u prodaji biti dostupne i na Trgu Krajine, a tačan početak prodaje na ovoj lokaciji biće objavljen u narednom periodu.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!