Banjaluka

Poziv za dostavljanje prijedloga na plansko rješenje

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada, održanoj 28. i 29. marta 2018.godine donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „Obilićevo“ u Banjoj Luci.

Izmjenom plana će biti obuhvaćena dva lokaliteta i to: lokalitet A – prostor između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića i Ulice Srđe Zlopogleđe, površine 3,00 ha i lokalitet B – prostor uz ogranak ulice Boška Tošića i Srđe Zlopogleđe, površini 2,59 ha. Obuhvati izmjene plana grafički su prikazani na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Obilićevo 1, petnaest dana od dana objavljivanja.

Loading...

Obuhvat plana objavljen je i na internet stranici grada: banjaluka.rs.ba

Nadležno odjeljenje poziva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do 3. maja 2018.godine.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!