Banjaluka

Radovi napreduju, još jedan apel građanima za razumijevanje

Javno preduzeće „Putevi RS“ apelovalo je danas na vozače u Banjoj Luci da imaju razumijevanja za gužve u saobraćaju, koje su nastale unazad nekoliko dana zbog ubrzane dinamike radova na izgradnji kružnog toka na Rebrovcu i spajanju Istočnog tranzita.

U preduzeću „Putevi RS“, koje je investitor ovih projekata, kažu da će narednih dana, u okviru izgradnje kružnog toka na Rebrovcu, izvoditi radove na formiranju unutrašnjeg kruga kružnog toka, struganju postojećeg asfalta i formiranju nove kolovozne konstrukcije, te uređenju terena i instaliranju nove saobraćajne signalizacije.

Loading...

– Svjesni smo je da je saobraćaj zbog radova otežan i usporen, ali i ovog puta molimo vozače i građane da imaju razumijevanja zbog usporenog saobraćaja, te da gradilištem prolaze oprezno i u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom – saopšteno je iz „Puteva RS“.

Po okončanju radova, saobraćaj na ove dvije dionice trebalo bi da bude značajno ubrazan.

Pomeuti projekti su među najvećim ovogodišnjim investicijama u saobraćajnu mrežu na području grada, s tim da se jedna od njih – tekuće spajanje Istočnog tranzita – u ovoj godini nastavlja izgradnjom nastavka ovog puta, na pravcu od Krfske ulice do stadiona FK Naprijed. Radi se o projektu koji je nastavljen poslije više od 30 godina od obustave posljednjih radova na toj dionici.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!