Magazin

Trik od 2 sekunde otkriva hoće li vam štikle biti udobne

Uz jednostavan trik možete doznati jesu li štikle udobne bez da ih i probate.

Kupovanje štikli može biti rizično jer u tom kratkom vremenu, koliko traje isprobavanje obuće  ne možemo znati hoće li nam štikle biti udobne. No rješenje postoji jer našli smo trik koji će vam u 2 sekunde otkriti hoće li štikle biti udobne.

Loading...

Da biste zaključili hoće li vam štikle biti udobne, ne morate ih čak ni probati! Naime, to možete znati i samo gledajući cipele, a sve što vam još treba je metar. Udaljenost između đona, odnosno potplata i pete otkrit će vam jesu li štikle udobne.

Ako je udaljenost između đona manja od 7,5 centimetara, cipele vam neće biti udobne, bez obzira na visinu petu. Što je udaljenost kraća, to je veći nagib i veća težina na nožnim prstima, a s time i veća neudobnost i bol.

Dakle, želite li nositi udobne cipele na potpeticu, kupite one kod kojih ova udaljenost iznosi najmanje 7,5 centimetara.

Naručujete li cipele u online trgovini i ne možete ih fizički izmjeriti, možete napraviti to da ih izmjerite na ekranu računara i uporedite ih s drugim cipelama na visoku potpeticu na stranici. Štikle s većom udaljenosti od đona do potpetice bit će udobnije, a one s manjom udaljenosti bolje je izbjegavati.

Udobne i neudobne štikle
Udobne i neudobne štikle

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!