Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Oglasio se gradonačelnik o slučaju “Dragičević”

Građanima treba siguran grad u kojem će normalno moći da žive i pozivam sve koji su u politici i predizbornoj kampanji da ne razmišljaju o tome da za svoje predizborne svrhe unose nesigurnost u gradu.

Rekao je ovo danas Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, i dodao da bi nekome odgovaralo da se u gradu naruši sigurnost i da na tome dobije neke političke poene, ali da građanima to ne odgovara.

On je istakao da uplitanje politike sa opredjeljivanjem i stavovima o stvarima koje su istražnog, forenzičkog ili sličnog tipa nije ni od kakve pomoći u ovom momentu.

To je kazao komentarišući zahtjev DNS-a da odgovorni koji su učestvovali u istrazi smrti 21-godišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića treba da podnesu ostavke ili budu smijenjeni, jer u istrazi, kako stoji u zahtjevu, postoji niz propusta.

“Mislim da u ovoj priči razjašnjenja koja očekujemo treba da dobijemo prije svega od organa istraživanja, a da je politika u ovom momentu od male koristi i čak može da nanese štetu”, rekao je Radojičić.

Dodao je da je najveće opterećenje na istražnim organima i Tužilaštvu, koji treba da javnosti predoče pune informacije ili bar ono čime raspolažu i šta mogu da daju.

Na pitanje da li će se pojaviti na najavljenom okupljanju zbog smrti Davida Dragičevića u subotu, Radojičić je ponovio da politika nije ni od kakve pomoći u ovoj situaciji i da ona može samo da nanese štetu i uključi cijelu ovu priču u predizbornu kampanju bilo koje strane.

“Isti ti koji prozivaju nekoga što nije došao, prozivaju i one koji su došli. Znači, nekome ko ne voli predsjednika RS Milorada Dodika ili gradonačelnika Igora Radojičića smetaće ako se i pojave ili ne. Ostajem pri tome da u ovoj situaciji treba što manje politike”, istakao je Radojičić.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button