Politika

ReStart Srpska: I pored upozorenja jačih, radićemo po svome

Udruženje građana “ReStart Srpska” će nastaviti raditi po svome i povećaće svoju angažovanost i pored upozerenja koja su dobili od “jačih” i bogatijih od njih.

Rekao je danas ovo Velizar Antić, predsjednik skupštine Udruženja građana “ReStart Srpska” i još jednom istakao da smatraju da je narušena bezbjednost u RS, te da smo svi svjedoci da u posljednjih mjesec i po dana imamo nekoliko nerazjašnjenih slučajeva na šta MUP RS nije imao adekvatan odgovor.

Loading...

“Zbog toga smo tražili ostavke vrha MUP-a RS, ministra i direktora policije. ReStart je prvi zatražio ostavke, pa su se poslije priključile i određene političke partije, organizacije i udruženja”, rekao je Antic.

On kaže da je “ReStart” pokrenuo priču i o drugim nerazjašnjenim slučajevima iz prethodnih godina što je “diglo prašinu” i naišlo na odjek u javnosti.

“Nakon te dvije stvari, zahtjeva za ostavkama MUP-a i pokretanja nerazjašnjenih slučajeva, počele su pristizati određena upozorenja da se malo smirimo, pa zbog toga smo odlučili da se predsjednik organizacije malo skloni iz zemlje i on nije u ovom trenutku u BiH”, kaže Antić.

Naglasio je da je Stefan Blagić, predsjednik “ReStarta Srpska” bio najugroženiji, jer se najviše isticao u medijima.

“Policiji nismo prijavili upozorenja prema ovoj organizaciji, jer nemaju povjerenja u MUP RS”, kaže Antić.

Dodao je da se u udruženju priča o izborima, ali da dosad nisu donijeli nikakvu odluku.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!