Banjaluka

Učenici zahtjevaju hitan sastanak sa direktorima

Predstavnici učenika ​banjalučkih srednjih škola uputili su danas direktorima svojih škola zvančni zahtjev za hitno održavanje sastanka na kojem bi zajednički pokušali naći rješenja za dotrajale i oronule objekte srednjih škola u Banjaluci.

Učenici koje podržava odbornik u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković traže da se sastanak održi do kraja mjeseca, a kako bi se što prije krenulo u sanaciju krovova koji prokišnjavaju, učionica punih vlage, neuslovnih toaleta, popravku grijanja, trulih podova, nabavku školskog namještaja i svega što kako navode predstavlja opasnost po njihovo zdravlje i bezbjednost u školskim objektima.

– Iako ste nas pismom pokušali zaustaviti u upoznavanju šire javnosti sa stanjem u školama, podsjećamo vas da su našom inicijativom odobrena sredstva za sanaciju Tehničke škole, međutim to je samo jedna škola, postavlja se pitanje šta je sa ostalim školama?

Ovim putem obraćamo se i mi vama pismom, ali pismom sa pozivom na saradnju i zajedničko angažovanje na rješavanju naših zajedničkih problema – navode učenici u zahtjevu i poručuju da se njihova borba nastavlja.

Na ovaj način učenici podsjećaju direktore na mjere koje su nedavno preduzeli kako bi zaustavili objavljivanje snimaka katastrofalnih učionica Tehničke škole u Banjaluci koje je objavio najmlađi odbornik u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković, te kasnije održavanje „izložbe katastrofe banjalučkih srednjih škola“.

 

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!