Banjaluka

Ko je, “čiji je” i otkud sad sajt ‘Glas Banjaluke’?

Cijenjeni čitaoci,

prije svega hvala vam što nas pratite.

Loading...

Naš sajt je počeo sa radom 16. aprila, dakle prije samo nekoliko dana i lagano se zagrijavamo. Pokrenula ga je grupa ljudi koja ima bogato iskustvo u elektronskim i pisanim medijima, iz nekoliko razloga.

Prvi je, želimo da imamo sajt koji će pratiti dešavanja u gradu, u društvu. Bez cenzure i bez selekcije, jasno i otvoreno. Slobodno. Sajt koji će biti objektivan, nepristrasan, informativan, ali i zabavan.

Želimo da ovaj sajt uređujete vi, svojim svakodnevnim prijedlozima i informacijama koje nam uvijek možete dostaviti, bilo u inbox Facebook stranice, putem e-maila [email protected] ili preko našeg kontakt formulara.

Prenosićemo dešavanja iz svih sfera života, i od različitih izvora, sa jasno navedenim izvorima informacija.

Pozivamo sve društvene, privredne, sportske, kulturne, obrazovne institucije, organizacije, udruženja i sve ostale subjekte da nam dostavljaju saopštenja koja ćemo prenositi, jer će za njih uvijek biti mjesta.

Što se tiče politike… Tu smo neobojeni i neće biti selekcije na podobne i nepodobne, jer takve filtere mi nemamo. Pošto živimo u vremenu u kojem je politika veoma zastupljena, želimo da to znate, a i primjetićete da objavljujemo saopštenja različitih subjekata.

Dakle, u tom smislu nismo ničiji.

Želimo da ovaj sajt bude i Vaš glas, tako što ćete nam dostavljati informacije. Budite aktivni i na društvenoj mreži u komentarima, neka se Vaš glas i čita, na to imate pravo.

Pored nepristrasnog informativnog sadržaja, želimo biti i zabavni.

Hvala vam unaprijed na ukazanom povjerenju, a mi ćemo se truditi da ga opravdamo!

Redakcija Glasa Banjaluke

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!