Banjaluka

Ko je, “čiji je” i otkud sad sajt ‘Glas Banjaluke’?

Cijenjeni čitaoci,

prije svega hvala vam što nas pratite.

Loading...

Naš sajt je počeo sa radom 16. aprila, dakle prije samo nekoliko dana i lagano se zagrijavamo. Pokrenula ga je grupa ljudi koja ima bogato iskustvo u elektronskim i pisanim medijima, iz nekoliko razloga.

Prvi je, želimo da imamo sajt koji će pratiti dešavanja u gradu, u društvu. Bez cenzure i bez selekcije, jasno i otvoreno. Slobodno. Sajt koji će biti objektivan, nepristrasan, informativan, ali i zabavan.

Želimo da ovaj sajt uređujete vi, svojim svakodnevnim prijedlozima i informacijama koje nam uvijek možete dostaviti, bilo u inbox Facebook stranice, putem e-maila redakcija@glasbanjaluke.net ili preko našeg kontakt formulara.

Prenosićemo dešavanja iz svih sfera života, i od različitih izvora, sa jasno navedenim izvorima informacija.

Pozivamo sve društvene, privredne, sportske, kulturne, obrazovne institucije, organizacije, udruženja i sve ostale subjekte da nam dostavljaju saopštenja koja ćemo prenositi, jer će za njih uvijek biti mjesta.

Što se tiče politike… Tu smo neobojeni i neće biti selekcije na podobne i nepodobne, jer takve filtere mi nemamo. Pošto živimo u vremenu u kojem je politika veoma zastupljena, želimo da to znate, a i primjetićete da objavljujemo saopštenja različitih subjekata.

Dakle, u tom smislu nismo ničiji.

Želimo da ovaj sajt bude i Vaš glas, tako što ćete nam dostavljati informacije. Budite aktivni i na društvenoj mreži u komentarima, neka se Vaš glas i čita, na to imate pravo.

Pored nepristrasnog informativnog sadržaja, želimo biti i zabavni.

Hvala vam unaprijed na ukazanom povjerenju, a mi ćemo se truditi da ga opravdamo!

Redakcija Glasa Banjaluke

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!