Banjaluka

Nezadovoljni mještani traže sanaciju cijele Ulice Davida Štrpca

Mještani Ulice Davida Štrpca od broja 56 do 102 u naselju Paprikovac danas su nakratko blokirali put i dalje aktivnosti na rekonstrukciji puta.

Kako kažu, na sastanku Savjeta mjesne  zajednice, koji je održan sa  mještanima ove ulice prošle godine, rečeno im je da je zahvaljujući učešću grada i donatorskim sredstvima prikupljeno dovoljno za rekonstrukciju cijele ulice od 413 metara i da im zbog toga nije jasno što se radi na rekonstrukciji samo 200 metara ulice.

Loading...

Saniranje je počelo prije nekoliko dana, a okupljene građane juče je udaljila policija jer, kako kažu, njihov mini-protest nije bio najavljen.

Glavni pravac od 413 metara je u lošem stanju sa udarnim rupama i mrežastim pukotinama u cijeloj dužini.

“Potrebna je rekonstrukcija cijele ulice, a ne samo dijela. Prvi asfalt u ovoj ulici postavili su mještani prije mnogo godina. On je dotrajao i pun oštećenja i treba sanirati kompletnu ulicu”, rekla je jedna mještanka.

Gradonačelnik Igor Radojičić danas je rekao da nije bio upoznat sa ovim događajem.

“Radili smo projekat i još uvijek radimo Projekat jačanja mjesnih zajednica sa UNDP-om i šest mjesnih zajednica je uključeno i projekte su sami savjeti kandidovali”, rekao je Radojičić.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!