Hronika

Tuča na Studentskim igrama u Banjaluci: Policija utvrđuje ko je udario sudiju

Studentske sportske igre u Banjaluci danas su dospjele u žižu javnosti, nakon navoda da je predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjaluci, Branko Trninić, udario fudbalskog sudiju na jednoj od utakmica.

Na utakmici je Trninić igrao mali fudbal za ekipu Ekonomskog fakulteta, protiv Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta na terenima Studentskog centra „Nikola Tesla“ u Banjaluci.

Loading...

Обавјештење:Због инцидента на спортским теренима К4, такмичари Економског факултета у малом фудбалу су…

Posted by Студентски Парламент Универзитета у Бањој Луци on Thursday, April 19, 2018

Kako studenti pričaju, Trninić je nasrnuo na sudiju u toku utakmice i udario ga, zbog čega je ovaj i krvario, međutim, niko od njih nije htio to javno i da potvrdi.

Dok očevici pričaju svoje verzije događaja, mladi lider studenata ima svoju. Priznaje da se desio incident, ali oštro demntuje navode da je on udario sudiju.

– Tokom utakmice između Fakulteta fizičko vaspitanje i sporta i Ekonomskog fakulteta za koji igram i učestvujem na studentskim igrama, dogodio se incident. Taj događaj ne opravdavam, ali takođe demantujem da sam ja udario sudiju. Nadležni organi su uzeli izjave kordinatora za sport Miloša Topića i sudije Mladena Đokića. Policija je intervenisala i nakon istrage javnost ce dobiti informacije o dogadjaju – rekao je Trninić.

https://www.facebook.com/studenti.unibl.org/posts/912597482275908

Poslije incidentda, Ekonomskog fakulteta je diskvalifikovana, a u sve se umiješala i policija.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!