Politika

Normalno odvijanje saobraćaja

U Republici Srpskoj saobraćaj se odvija bez problema, a oprez zbog odrona neophodan je na putnim pravcima Banjaluka-Kneževo, Sarajevo-Foča i Rogatica–Višegrad, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog većeg odrona na magistralnom putu Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke stijene, vozila i dalje saobraćaju usporeno, jednom trakom.Zbog sanacije potpuno je obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila na dionici magistralnog puta Bijeljina-Glavičice (ulice 27. marta i Srpske vojske u Bijeljini). Putnička vozila preusmjeravaju se na gradske ulice, a saobraćanje teretnih vozila odvija se isključivo obilaznicom.

Loading...

Na dionici magistralnog puta Klašnice jedan-Prnjavor, zbog izgradnje auto-puta Banjaluka-Doboj, u zoni ukrštanja sa magistralnim putem, izmijenjen je režim saobraćanja.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje zabranjen je prolazak za sva vozila teža od 16 tona.

Na regionalnom putu Karan-Novi Grad, u mjestu Rakovac, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog aktiviranog klizišta.

Jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila, saobraćaj se odvija na dionici regionalnog puta Obudovac dva-Lončari.

U Federaciji BiH učestali su odroni na brojnim dionicama, a poseban oprez neophodan je na putevima Bihać-Bosanska Krupa, Konjic-Mostar i Bugojno-Novi Travnik.

Na auto-putu A-1, dionici Sarajevo sjever-Lepenica, zbog sanacije klizišta, saobraćaj je u tunelu Igman preusmjeren iz vozne u preticajnu traku, dok je na lokalitetu Treševine usporeno saobraćanje.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!