Banjaluka

Popusti u trgovinama i kafićima za Dan grada

Banjalučki ugostitelji i trgovci odazvali su se pozivu Gradske uprave da učestvuju u proslavi Dana grada, pa će sugrađani 21. i 22. aprila u dodatnom danu kupovine moći da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u užem centru grada.

Ovaj cjelodnevni program nazvan Banja Luka „Divan dan“, koji je zajednička inicijativa Gradske uprave i udruženja trgovaca i ugostitelja Banja Luka – omogućiće Banjalučanima da uz određene popuste, uživaju i u muzičkim programima koje će prirediti ugostiteljski objekti, te u specifičnim proizvodima pojedinih pekara.

Radno vrijeme

U dogovoru sa trgovcima i ugostiteljima, 22. aprila – zaključkom gradonačelnika Igora Radojičića, u periodu od 08.00 do 19.00 časova mogu da rade trgovinski objekti pravnih lica i preduzetnika u ulicama: Veselina Masleše, Bana Milosavljevića, Jevrejska i Srpska, te RK „Boska“, a od 07.00 do 01.00 čas mogu da rade svi ugostiteljski objekti na području grada Banje Luke.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!