Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Cvijanović uputila čestitku svim građanima Banjaluke

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je danas čestitku banjalučkom gradonačelniku Igoru Radojičiću i građanima Banjaluke povodom 22. aprila – Dana grada, izrazivši punu podršku Gradskoj upravi u njenom nastojanju da se Banjaluka još intenzivnije razvija i raste i da sve naredne godine budu bolje i prosperitetnije.

“Dan oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu jedan je od najznačajnijih datuma u istoriji grada. Poštujući herojsku borbu antifašista ovog kraja, čiji su ideali bili sloboda i ravnopravnost među narodima, naša je zajednička obaveza da 22. april obilježavamo sa velikim pijetetom i dostojanstvom”, navodi se u čestitki.

Cvijanovića konstatuje da danas, 73 godine poslije, Banjaluka bilježi izuzetan napredak i da je, kao jedna od najorganizovanijih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj, okrenuta budućnosti i razvoju, na dobrobit svih njenih građana.

Banjaluka će danas nizom manifestacija obilježiti Dan grada i godišnjicu oslobođenja od fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button