Politika

Dodik: SNSD čuva dostojanstvo srpskog naroda i Srpske

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da SNSD čuva dostojanstvo srpskog naroda i Republike Srpske, te svih onih koji su živote dali za njeno stvaranje.

Na obilježavanju 20 godina od osnivanja teslićkog SNSD-a, Dodik je naglasio da ova stranka u Tesliću, kao i u drugim opštinama Srpske, može da se okrene i pokaže šta je uradila u proteklom periodu.

Loading...

“Ova dvorana u kojoj se nalazimo izgrađena je na inicijativu naših aktivista. Izgrađen je put od Kotor Varoša do Teslića i mnoge druge kapitalne stvari koje se odnose na ovu opštinu”, rekao je Dodik.

On je naglasio da je današnja manifestacija odlična prilika da zahvali zaslužnima na dosadašnjoj upornosti i srčanom radu na promociji ideja SNSD-a, koja je politika državotvornosti Republike Srpske i koja baštini i čuva mir.

“SNSD je ponosna i dostojanstvene politička partija koja sa obrazom može da izađe pred ovaj narod i pokaže svoje rezultate”, istakao je Dodik.

On je naveo da će predstavljanje kandidata za predsjednika Vlade biti u skladu sa unaprijed utvrđenim rokovima i da će sa koalicionim partnerima dogovarati ko su najbolji kandidati.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić očekuje da će ova partija ostvariti pobjedu na svim nivoima vlasti u Srpskoj i BiH.

Današnjoj manifestaciji povodom obilježavanja 20 godina od osnivanja teslićkog SNSD-a, prisustvovala je i potpredsjednik stranke Željka Cvijanović, predstavnici koalicionih stranaka u Tesliću, načelnici opština Stanari i Prnjavor, te predstavnici Univerzitetsko-kliničkog centra iz Banjaluke.

Tokom manifestacije uručena je zahvalnica Ivki Ristić, prvom poslaniku SNSD-a iz Teslića u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Zahvalnice su uručene i prvim teslićkim odbornicima iz reda ove stranke Savi Kasapoviću, Bošku Јotanoviću, Nikoli Vukoviću i Vojislavu Dujakoviću.

Za 20 godina rada nagrada je uručena tehničkom sekretaru Slobodanki Nunić.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!