Politika

Dodik: SNSD čuva dostojanstvo srpskog naroda i Srpske

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da SNSD čuva dostojanstvo srpskog naroda i Republike Srpske, te svih onih koji su živote dali za njeno stvaranje.

Na obilježavanju 20 godina od osnivanja teslićkog SNSD-a, Dodik je naglasio da ova stranka u Tesliću, kao i u drugim opštinama Srpske, može da se okrene i pokaže šta je uradila u proteklom periodu.

Loading...

“Ova dvorana u kojoj se nalazimo izgrađena je na inicijativu naših aktivista. Izgrađen je put od Kotor Varoša do Teslića i mnoge druge kapitalne stvari koje se odnose na ovu opštinu”, rekao je Dodik.

On je naglasio da je današnja manifestacija odlična prilika da zahvali zaslužnima na dosadašnjoj upornosti i srčanom radu na promociji ideja SNSD-a, koja je politika državotvornosti Republike Srpske i koja baštini i čuva mir.

“SNSD je ponosna i dostojanstvene politička partija koja sa obrazom može da izađe pred ovaj narod i pokaže svoje rezultate”, istakao je Dodik.

On je naveo da će predstavljanje kandidata za predsjednika Vlade biti u skladu sa unaprijed utvrđenim rokovima i da će sa koalicionim partnerima dogovarati ko su najbolji kandidati.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić očekuje da će ova partija ostvariti pobjedu na svim nivoima vlasti u Srpskoj i BiH.

Današnjoj manifestaciji povodom obilježavanja 20 godina od osnivanja teslićkog SNSD-a, prisustvovala je i potpredsjednik stranke Željka Cvijanović, predstavnici koalicionih stranaka u Tesliću, načelnici opština Stanari i Prnjavor, te predstavnici Univerzitetsko-kliničkog centra iz Banjaluke.

Tokom manifestacije uručena je zahvalnica Ivki Ristić, prvom poslaniku SNSD-a iz Teslića u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Zahvalnice su uručene i prvim teslićkim odbornicima iz reda ove stranke Savi Kasapoviću, Bošku Јotanoviću, Nikoli Vukoviću i Vojislavu Dujakoviću.

Za 20 godina rada nagrada je uručena tehničkom sekretaru Slobodanki Nunić.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!