Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Javni poziv za dodjelu podsticaja i premija za razvoj poljoprivredne proizvodnje

Centar za razvoj poljoprivrede i sela raspisao je danas javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava (sufinansiranje) i premija za razvoj poljoprivredne proizvodnje za 2018. godinu. Poziv je otvoren u narednih 30 dana.

Osnovni ciljevi dodjeljivanja podsticajnih sredstava su unapređenje i jačanje poljoprivrednog sektora, stvaranja tržišno orijentisanih proizvođača, jačanja njihove konkurentnosti i smanjenja stope nezaposlenosti.

Podsticajna sredstva za razvoj poljoprivredne proizvodnje po ovom pozivu dodjeljivaće se za sufinansiranje voćarske i proizvodnje u zaštićenim prostorima, izgradnje hladnjača i sušara i objekata za uzgoj stoke, nabavku opreme i poljoprivredne mehanizacije, i dr.

Odobrena sredstva mogu se ostvariti isključivo po osnovu bankovne uplate na račun dobavljača (sredstva se uplaćuju na tekući račun korisnika podsticajnih sredstava, za nabavljena sredstva) ili originalnog predračuna dobavljača (odobreni dio sredstva se uplaćuju na račun dobavljača).

Konkursne prijave za dodjelu podsticajnih sredstava sa svim prilozima potrebno je dostaviti na adresu: Centar za razvoj poljoprivrede i sela, Služba za planiranje i razvoj, Jug Bogdana 4, Banja Luka ili lično, predajom u kancelariji Službe za planiranje i razvoj Centra, radnim danom od 8,00 do 15,00 časova.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kancelariji Službe za planiranje i razvoj Centra ili na telefone: 051/433-639 i 433-622.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button