Banjaluka

Moto sajam u Banjaluci: Koncerti, do 4.000 motora na ulicama

U sklopu ovogodišnjeg drugog po redu Moto Festa u organizaciji MK Stršljen, na banjalučkoj tvrđavi Kastel biće održan Moto sajam koji će i ove godine na jednom mjestu okupiti najpoznatije svjetske moto brendove: „Ducati“, “Yamaha”, “BMW”, “Moto Guzzi”, “Polaris”, “CF moto”, “Gilera”, “Aprilia”, “Piaggio”, “Vespa”, kao i izlagače i proizvođače prateće moto opreme, pišu Nezavisne novine.

Radno vrijeme sajma u petak /25.05./ biće od 12:00 do 19:00, a u subotu /26.05./ od 10:00 do 19:00. Cijena ulaznice je 3 KM, a ulaz za sve bikere je besplatan. Svoje učešće na ovom događaju već sada je potvrdio veliki broj bikera iz cijelog regiona, pa se očekuje da će u toku ova dva dana banjalučkim ulicama prodefilovati između 3000 i 4000 motora.

U okviru dnevnog programa Moto Festa 2018 osim posjete Moto sajmu posjetioci će biti u prilici da uživaju u brojnim drugim sadržajima, kao što su stunt vožnje, moto defile, izbor najboljeg motora i moto kluba…

Osnovni cilj Moto Festa je razvoj i promocija moto sporta, ali i moto turizma u gradu na Vrbasu. Bitno je napomenuti da je moto turizam poslednjih godina u velikoj ekspanziji u cijelom svijetu, te da je u skladu sa razvojem izdvojen i kao posebna kategorija u turističkoj privredi.

Upravo odražavanje ovakvih događaja značajno doprinosi i razvoju ovog vida turističke ponude.

Uz podršku Grada Banjaluka, Moto Fest je ove godine uvršten u program obilježavanja Dana Grada „Proljeće u Banjaluci“.

Za večernji program i najbolji provod bikera na Kastelu i ove godine pobrinuće se odlični regionalni, ali i svjetski bendovi. U Banjaluku nam stiže Che Sudaka, a riječ je o fenomenalnom bendu iz Španije čiji su ritam i atmosfera slični sastavu Manu Chao.

Pored njih u petak /25.05./ nastupaju: Hladno pivo, Let 3, Daddy Cool i Kanda, Kodža i Nebojša.

Za odličan nastavak zabave u subotu /26.05./ pobrinuće se: Zabranjeno pušenje, Brkovi, Daddy Cool i DLM.

Ulaznice za koncertni program su u prodaji, preko prodajnog sistema kupikartu.ba, a od srijede 25.04. ulaznice će biti u prodaji i na Trgu Krajine. Cijena dnevne ulaznice je 7 KM, a dvodnevne 10 KM. Ulaz za bikere je besplatan.

Za sve one ljubitelje dvotočkaša koji dolaze iz ostalih dijelova RS/BiH i inostranstva, organizator MK Stršljen omogućio je smještaj u festivalskom kampu, koji će biti lociran pored zidina Kastela, a u ponudi je i smještaj u banjalučkim hotelima, motelima, hostelima koji je dostupan na zvaničnoj stranici Moto festa u kategoriji „smještaj“ – http://motofestbl.com/#smjestaj.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!