Banjaluka

Na protestima i Dodik, Davor Dragičević: “Tužilaštvo je najveće zlo ove države”

Ispred Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci počeli su protesti “Pravda za Davida”. Otac stradalog Davida Dragičevića istakao je da je loš rad Tužilaštva jedan od glavnih krivaca za nerasvijetljavanje smrti njegovog sina.

– Ja sam ranjen i stvarao sam ovu državu, koja me sada ubija. Tužilaštvo je najveći problem koje nam ne da nijedan dokaz i oni su najveće zlo ove države. Bez njih ja pravno ne mogu ništa uraditi, a oni mi ne daju dokaze. Ja sve znam, al mi oni ne daju da dođem do istine. Jedini dokument što imam je potvrda o smrti koju je potpisao zločinac Željko Karan – istakao je Davor Dragičević.

Otac stradalog Davida istakao je da nikada nije dobio foto dokumentaciju istrage.

– On nije bio u vodi šest dana, nego do jedan dan. Nova istraga ide u dobrom pravcu. Prva istraga nije ni provedena, to je bila samo farsa. Ono sto je bilo u subotu nikada nije viđeno u Banjaluci. Novac sa računa nisam dizao, on ce se koristiti za pravnu borbu. Mi imamo sve dokaze i znamo sta se desilo. Aktivno učestvuje u novoj istazi – istakao je Davor.

Ispred Tužilaštva je i Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, koji je ranije obećao novu istragu slučaja stradanja Davida Dragičevića.

Otac pokojnog Davida istakao je da su dalji koraci da se ubice i svi saučesnici dovedu pred lice pravde.

Davor Dragičević dodaje i da ne zna motiv ubistva ubistva njegovog sina.

– Jos niko nije identifikovan sa snimka od sinoć – istakao je on.

Tokom protesta ispred Tužiaštva Davor Dragičević je izrazio je i nezadovoljstvo postupcima gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića,

– Ovdje nas sve ubijaju, a gradonačelnik postavlja kišobrane – istakao je on.

(srpskainfo.com)
Foto: Siniša Pašalić

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!