Nauka i tehnologija

Yahoo mail uskoro dobija niz novih funkcija

Yahoo mail će uskoro dobiti novo lice. Uoči dolaska novih trendova i neminovnog velikog redizajna Gmaila, čini se da je i Yahoo odlučio da pokaže sve što može da ponudi.

Prvi veliki novitet je ubrzanje samog sistema. Developeri iz Yahooa najavili su ubrzanje učitavanja od čak deset odsto i uveliko smanjen broj iritantnih grešaka.

Loading...

Drugi zanimljiv dodatak je integracija RVSP-a koji, ukratko, omogućava da u pravom vremenu jednostavnim klikom potvrđujete ili odbijate pozive na događaje i sastanke.

Ovo će pomoći svim korisnicima koji moraju da urade veliki broj stvari odjednom i kojima brza mogućnost odgovaranja na pitanja znači razliku između poštovanog i nepoštovanog roka.

Drugi dobrodošli dodatak u kojem će apsolutno uživati kreativniji korisnici jesu takozvane foto-teme koje u principu služe kao skinovi za Yahoo Mail.

Konačno, tu je i mogućnost bogatog uređivanja teksta za automatske odgovore, što znači da ćete u mailove koje Yahoo šalje tokom vašeg godišnjeg odmora moći da ubacujete GIF-ove ili slike.

Ukratko – svi ovi noviteti trebalo bi da pomognu Yahoo Mailu da se istakne, što je vrlo važno za njihov opstanak na tržištu. Riječ je, naime, o jedinom dugovječnom i često korišćenom proizvodu iz Yahooa koji i danas koriste milioni ljudi.

Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!