Banjaluka

Radno vrijeme u četvrtak, 21. novembra

Na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH – 21. novembra, koji je republički praznik i neradni dan u Republici Srpskoj, biće dozvoljen rad od 8.00 do 13.00 časova trgovinama mješovite robe, mesnicama, cvjećarama, te frizerskim i kozmetičkim salonima u Banjaluci, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zaključak je donio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić na zahtjev Zanatsko-preduzetničke komore banjalučke regije koja je izrazila potrebu za radom u četvrtak s ciljem zadovoljavanja povećanih potreba građana za robom široke potrošnje, te za uslugama frizera i salona za uljepšavanje.

U saopštenju se navodi da Gradska uprava neće raditi 21. novembra.

U četvrtak, 21. novembra navršavaju se 24 godine od kada je u američkoj bazi Rajt Peterson u Dejtonu parafiran Dejtonski mirovni sporazum, čime je okončan rat u BiH i uspostavljen njen ustavnopravni poredak. Dejtonskim sporazumom stvorena je državna zajednica BiH sastavljena od dva entiteta – Republike Srpske i FBiH.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!