Politika

Ćulum: Policija ništa ne prikriva u “slučaju David Dragičević”

Direktor policije RS Darko Ćulim izjavio je danas da vjeruje da će se u potpunosti riješiti slučaj smrti 21-godišnjeg banjalučanina Davida Dragičevića, što traže i osobe koje se već više od mjesec okupljaju u centru Banjaluke.

Tvrdi i da policija ništa ne prikriva u ovom slučaju.

Loading...

– Istražni tim, zajedno s tužiocem, radi na ovom predmetu. Provodi se intenzivna istraga i svaki dan se preduzimaju operativno-taktičke, istražne mjere i radnje po ovom predmetu – rekao je Ćulum novinarima u Zvorniku.

Dodao je da istragu vodi tužilac.

Na zahtjev poslanika opozicije za 10. maj najavljena je i posebna sjednica parlamenta o stanju sigurnosti u Banjoj Luci i Republici Srpskoj – ”Pravda za Davida – Pravda za Sve”.

Zasijedanju će prisustvovati, kako je najavio i predsjednik RS Milorad Dodik, koji je istakao da nema razloga da bilo ko u RS bježi od bilo koje teme.

Dodik je u izjavi novinarima u Banjaluci kazao i da je od početka tražio da se utvrde činjenice te da podržava rad institucija i traži od tužilaštva i policije, ako je potrebno, da iznova preispitaju taj slučaj i da izađu s jasnim podacima o čemu je riječ.

Protiv onih pojedinaca za koje se, kako je rekao, eventualno utvrdi da nisu uradili sve, preduzeće se mjere odgovornosti, javlja Fena.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!