Sport

Het-trik Kunića za opstanak Borca

Mladost dva puta stizala prednost Borca, a onda su crveno-plavi predvođeni sjajnim Petrom Kunićem “prelomili” meč i stigli do važne pobjede.

Borac je na Gradskom stadionu u Banjaluci savladao Mladosti Doboj Kakanj rezultatom 4:2 i stigao do važne pobjede u borbi za opstanak, možda i odlučujuće.

Loading...

Banjalučani tri kola prije kraja Lige za opstanak imaju 10 bodova više i meč više od Čelika, a ukoliko Zeničani u nedjelju ne savladaju GOŠK u gostima, današnja pobjeda značiće i matematički obezbjeđen opstanak za Borac.

Mladost je dva puta stizala prednost Borca, a onda su crveno-plavi predvođeni sjajnim Petrom Kunićem “prelomili” meč i stigli do trijumfa..

BORAC – MLADOST DK 4:2 (1:1)

Pred duel protiv Mladosti trener Borca Darko Vojvodić pohvalio je Petra Kunića rekavši da je imao potpuno drugačiju percepciju o ovom igraču kada je stigao u klub.

“Radi se o sjajnom igraču. Odigrao je sjajnu utakmicu, nadam se da će nastaviti golgeterski učinak”, rekao je Vojvodić, a njegove riječi obistinile su se nešto više od 24 časa kasnije.

Petar Kunić postigao je het-trik u pobjedi Borca 4:2 i definitivno je jedan od najboljih igrača u posljednje vrijeme.

Dva gola postigao je Kunić na posljednje dvije utakmice regularnog dijela, a potom nastavio sa dobrim igrama i u Ligi za opstanak.

Borcu nije išlo, doveden je i opstanak u pitanje, a jedini koji je zatresao protivničku mrežu bio je Kunić.

Učinio je to i subotu u 14. minutu i tako doveo Borac u vođstvo, a nakon što je Mladost izjednačila u finišu prvog poluvremena, postigao je novi pogodak odmah na početku drugog dijela.

Četiri gola do tog trenutka u Ligi za opstanak postigao je Borac, a sva četiri dao je Kunić.

Mladost je uspjela da pogotkom Lazića, dođe do novog izjednačenja, a onda je Borac u samo sedam minuta, od 72. do 79. stigao do dva pogotka i zapečatio sudbinu gostiju.

Prvo je Danilović pogodio za 3:2, a onda je Kunić postigao i svoj treći pogodak za nešto ubjedljiviju pobjedu 4:2.

(mondo.ba)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!