Banjaluka

Banjalučka policija bez novih informacija o smrti Davida Dragičevića

U Policijskoj upravi Banjaluka nemaju novih informacija o smrti Davida Dragičevića uz objašnjenje da oni asistiraju Upravi kriminalističke policije MUP RS i Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

– Rad na rasvjetljavanju slučaja nestanka i pronalaska beživotnog tijela je u nadležnosti UKP MUP RS, a Policijska uprava postupa po navedenom slučaju i zahtjevima UKP i OJT Banjaluka. Vezano za navedenu istragu ne mogu dati više detalja – izjavio je Darko Novković načelnik Sektora kriminalističke policije PU Banjaluka na današnjoj pres konferenciji.

Odgovarajući na pitanja novinara Novković je izjavio da je u toku i istraga o napadu na zgradu “EuroHerca”, te da su obavljena određena vještačenja i saslušano više osoba.

Na današnjoj konferenciji Policijska uprava Banjaluka se pohvalila kako bilježi smanjenje krivičnih djela teških krađa, iznuda i krađa auta, dok je povećan broj krivičnih djela zloupotrebe narkotika objašnjen pojačanim radom policije.

Kako navode povećan je i broj teških saobraćajnih nesreća na području Banjaluke i broj poginulih kojih je u prva tri mjeseca ove godine devetoro.

(srpskainfo.com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!