Banjaluka

Novo igralište za vrtić “Radost”

Zahvaljujući donaciji koncerna „Agram– Euroherc“ , vrtić „Radost“ dobio je novo dječije igralište.

-Dobili smo još jedno novo dječije igralište, i to četranaesto po redu u akciji Grada i društveno odgovornih kompanija. Ujedno, čekamo realizaciju još nekoliko dogovorenih donacija o izgradnji igrališta – kazao je gradonačelnik Igor Radojičić koji je danas sa predstavnicima koncerna „Agram – Euroherc“ ozvaničio završetak radova na izgradnji ovog dječijeg igrališta.

Loading...

Prema njegovim riječima, djeca iz vrtića imaće priliku da koriste ovaj obnovljeni prostor za igru.

I ovom prilikom, gradonačelnik Radojičić pozvao je i druge društveno odgovorne kompanije da se priključje ovoj akciji, ističući da lokacija za gradnju igrališta ima na širem području grada.

Novo igralište u vrtiću „Radost“ koštalo je 60.000 KM, od čega je učešće „Agrama“ 50.000 KM i Grada 10.000 KM. Radove je izvelo preduzeće „Građenje Đurić“.

Lauš 1 i 2

Odgovarajući na pitanje novinara o mogućnosti gradnje igrališta na Laušu, gradonačelnik Radojičić je kazao da je na prostoru MZ Lauš 2 planirano igralište koje će biti izgrađeno u saradnji sa UNDP-om, dok na prostoru MZ Lauš 1 nema gradske zemlje, iako postoji zainteresovan donator.

-Ukoliko postoji parcela u vlasništvu koji bi neko donirao, onda bismo mogli izgraditi i igralište u toj MZ – naglasio je gradonačelnik Radojičić.

Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!