Banjaluka

Novo igralište za vrtić “Radost”

Zahvaljujući donaciji koncerna „Agram– Euroherc“ , vrtić „Radost“ dobio je novo dječije igralište.

-Dobili smo još jedno novo dječije igralište, i to četranaesto po redu u akciji Grada i društveno odgovornih kompanija. Ujedno, čekamo realizaciju još nekoliko dogovorenih donacija o izgradnji igrališta – kazao je gradonačelnik Igor Radojičić koji je danas sa predstavnicima koncerna „Agram – Euroherc“ ozvaničio završetak radova na izgradnji ovog dječijeg igrališta.

Prema njegovim riječima, djeca iz vrtića imaće priliku da koriste ovaj obnovljeni prostor za igru.

I ovom prilikom, gradonačelnik Radojičić pozvao je i druge društveno odgovorne kompanije da se priključje ovoj akciji, ističući da lokacija za gradnju igrališta ima na širem području grada.

Novo igralište u vrtiću „Radost“ koštalo je 60.000 KM, od čega je učešće „Agrama“ 50.000 KM i Grada 10.000 KM. Radove je izvelo preduzeće „Građenje Đurić“.

Lauš 1 i 2

Odgovarajući na pitanje novinara o mogućnosti gradnje igrališta na Laušu, gradonačelnik Radojičić je kazao da je na prostoru MZ Lauš 2 planirano igralište koje će biti izgrađeno u saradnji sa UNDP-om, dok na prostoru MZ Lauš 1 nema gradske zemlje, iako postoji zainteresovan donator.

-Ukoliko postoji parcela u vlasništvu koji bi neko donirao, onda bismo mogli izgraditi i igralište u toj MZ – naglasio je gradonačelnik Radojičić.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!