Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Počeli radovi na sanaciji Drugog paviljona Studentskog centra

Radovi na sanaciji Drugog paviljona studentskog centra “Nikola Tesla” su počeli danas, a radove je ozvaničio ministar obrazovanja RS Dane Malešević.

Ministar je rekao da će izvođač prvo raditi na obezbjeđenju gradilišta, a sutra već počinju sa sanacijom.

“Ponosno smo dočekali da uvedemo izvođača radova u posao i oni će već sutra početi sa obezbjeđivanjem gradilišta, a kasnije će početi da rade na samom objektu. Sanacija obuhvata objekat jedan i dva sa studentskim restoranom, kao i sanacija svih prostora koji su oštećeni. U kasnjoj fazi počeće unošenje namještaja” rekao je ministar.

Napomenu je da će direktor Studentskog centra obezbijediti namještaj te izrazio nadu da će radovi biti završeni u roku od 120 dana, odnosno do početka naredne akademske godine.

Vlada RS zadužila je krajem januara Ministarstvo prosvjete i kulture i Ministarstvo finansija da obezbijede novac za sanaciju prva dva paviljona i restorana Studentskog centra “Nikola Tesla” u iznosu od 2,7 miliona KM bez PDV-a.

Više od 1.000 studenata prva tri paviljona, sa kojih je olujni vjetar sredinom decembra prošle godine odnio krovove, napustilo je tada na sedam dana svoje sobe, a poslije su preraspoređeni po drugim sobama koje nisu oštećene.

(nezavisne.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button