Banjaluka

Gradonačelnik Radojičić o brojnim temama sa ambasadorom Grčke u BiH

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić razgovarao je danas u Gradskoj upravi sa ambasadorom Grčke u BiH Georgiosom Iliopolusom.

U otvorenom i srdačnom razgovoru, gradonačelnik Radojičić informisao je ambasadora Iliopolusa o aktuelnim izazovima i planovima gradske administracije, sa posebnom osvrtom na mogućnost unapređenja kulturne i ekonomske saradnje sa Grčkom. Gradonačelnik Radojičić prenio je ambasadoru da je jedan od gradova – pobratima Banje Luke i grčka Patra, s kojom naš grad ima intenzivnu saradnju u svim oblastima, a posebno kad je riječ o kulturnoj razmjeni.

Loading...

Govoreći o trenutnim planovima gradske administracije, Radojičić je posebno izdvojio predstojeću kandidaturu za Evropsku prestonicu kulture 2024. godine, ističući da je, u okviru priprema za nominaciju, nedavno izrađena i kulturna strategija koja će detaljno definisati pravce razvoja kulture i apostrofirati potencijale koje Banja Luka posjeduje u oblasti kulture.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!