Banjaluka

Gradonačelnik Radojičić o brojnim temama sa ambasadorom Grčke u BiH

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić razgovarao je danas u Gradskoj upravi sa ambasadorom Grčke u BiH Georgiosom Iliopolusom.

U otvorenom i srdačnom razgovoru, gradonačelnik Radojičić informisao je ambasadora Iliopolusa o aktuelnim izazovima i planovima gradske administracije, sa posebnom osvrtom na mogućnost unapređenja kulturne i ekonomske saradnje sa Grčkom. Gradonačelnik Radojičić prenio je ambasadoru da je jedan od gradova – pobratima Banje Luke i grčka Patra, s kojom naš grad ima intenzivnu saradnju u svim oblastima, a posebno kad je riječ o kulturnoj razmjeni.

Loading...

Govoreći o trenutnim planovima gradske administracije, Radojičić je posebno izdvojio predstojeću kandidaturu za Evropsku prestonicu kulture 2024. godine, ističući da je, u okviru priprema za nominaciju, nedavno izrađena i kulturna strategija koja će detaljno definisati pravce razvoja kulture i apostrofirati potencijale koje Banja Luka posjeduje u oblasti kulture.

Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!