Politika

Dodik: Sve institucije Srpske funkcionišu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas na sastanku sa ambasadorom Hrvatske u BiH Ivanom Del Vekijem da sve institucije Republike Srpske funkcionišu.

Dodik je rekao da tri naroda u BiH treba suvereno da donose odluke bez nametanja sa strane, te da Republika Srpska želi da bude na poziciji koja joj je data Dejtonskim sporazumom.

Loading...

Dodik i Del Vekio razgovarali su o aktuelnim političkim i ekonomskim pitanjima u Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Sastanku je prisustvovao i generalni konzul Hrvatske u Banjaluci Zlatko Kramarić.

Dodik se danas sastao i sa ambasadorom Velike Britanije u BiH Edvardom Fergusonom i tom prilikom rekao da je Srpska posvećena miru i stabilnosti i da je u potpunosti privržena poštivanju Dejtonskog mirovnog sporazuma, koji je proteklih godina devastiran na štetu Republike Srpske.

Istakao je da Srpska ostaje opredijeljena za put ka EU i da će i dalje konstruktivno sarađivati na svim pitanjima bitnim za napredak ka Uniji.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!