Politika

Angažovan vještak iz Slovenije da utvrdi da li je na snimku David

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS angažovalo je vještaka iz Slovenije koji će analizirati snimak na kojem se vidi mladić kako ulazi u kuću u ulici Velibora Janjetovića, a za koga se sumnjalo da je David.

Ovaj vještak će pokušati da, na osnovu njegovih fizičkih osobina, utvrdi da li je ta osoba koja ulazi u kuću David ili ne.

Na „Fejsbuk“ stranici „Pravda za Davida“ još u martu su objavljeni snimci nadzornih kamera na kojima je, prema nekim tvrdnjama, prikazano kretanje pokojnog Davida Dragičevića u noći između 17. i 18. marta. Međutim, kako se navodi ispod objave, mnogi sumnjaju da je na snimcima pokojni David Dragičević.Ministarstvo unutrašnjih poslova RS angažovalo je vještaka iz Slovenije koji će analizirati snimak na kojem se vidi mladić kako ulazi u kuću u ulici Velibora Janjetovića, a za koga se sumnjalo da je David.

Ovaj vještak će pokušati da, na osnovu njegovih fizičkih osobina, utvrdi da li je ta osoba koja ulazi u kuću David ili ne.

Na „Fejsbuk“ stranici „Pravda za Davida“ još u martu su objavljeni snimci nadzornih kamera na kojima je, prema nekim tvrdnjama, prikazano kretanje pokojnog Davida Dragičevića u noći između 17. i 18. marta. Međutim, kako se navodi ispod objave, mnogi sumnjaju da je na snimcima pokojni David Dragičević.

(SrpskaInfo)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!