Politika

Lukač: Odbijam sve što je Dragičević rekao

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova obratio se poslanicima nakon govora Davora Dragičevića i rekao da odbija sve i jednu navedenu stavku koja je iznesena.

” Sve ovo što smo čuli za mene nije iznenađenje jer je ovo dobro priređen performans koji ide prema meni lično, prema Tužilaštvu, a sve bez ijendog dokaza”, rekao je Lukač, te dodao da niko nema pravo da optužuje drugog bez valjanih dokaza.

Loading...

“Po prvi put smo ovako nesto vidjeli u Republici Srpskoj. Odbijam sve ijednu stavku koju je iznio Davor Dragičević jer je sve laž”, rekao je Lukač.

Lukač je saopštio da bez obira na sve optužbe nije želio da podnosi krivičnu prijavu, ali da će nakon ovoga što je danas izneseno u NS RS to uraditi.

Lukač je dodao da je i on stvarao ovo državui, da je borac prve kategorije, te da i on ima djecu i da će se naći oči u oči sa svakim ko iznosi ovakve optužbe.

“Svima poručujem koji iznose ovakve stvari bez dokaza naćemo se na sudu i sresti oči u oči”, rekao je Lukač pred poslanicima..

U RS postoje institucije kojima je posao da utvrde šta se desilo.

Lukač se u svom obraćanju osvrnu i na Slobodana Vasković, za kojeg je rekao da usmjerava Dragičevića.

“Slobodan Vasković usmjerava Davora Dragičevića kao i još neki iz političkog života i to odgovorno tvrdim”, rekao je Lukač, te dodao da će Tužilaštvo još jednom ispitati Vaskovića, obzirom da on tvrdi da zna ko su ubice Davida Dragičevića, te napomenuo da je notorna činjenica da je svaki građanin dužan da prijavi krivično djelo i učesnike ukoliko mu je to poznato.

Dragan Lukač je ponovio da je nakon pronalaska Davida Dragičevića posjetio porodicu kao čovjek i pružio im podršku, te je prešao na čitanje obdukcionog nalaza.

(nezavisne.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!