Banjaluka

“SAMI STE SE UKOPAVALI IZ DANA U DAN” Sa protesta “PRAVDA ZA DAVIDA” poručili da je jasno ko su ubice i sakrivači dokaza

Dragane Lukaču i ostale ubice i sakrivači dokaza, slučajno ako meni ili nekom iz grupe “Pravda za Davida” bude falila dlaka sa glave imaćeš sa mnom problem – poručio je Davor Dragičević.

Rekao je da bilo ko pokuša nešto da uradi, nije mu mjesto u ovoj grupi, te da mu je puno koristio sastanak u Beogradu.

Loading...

– Poslije sjednice NS RS svima je jasno ko su ubice i sakrivači dokaza, ko su ti ljudi koji su odlučivali o našim životima do 18. marta – kazao je Dragičević i poručio je da više neće.

Istakao je da ima sve resurse da im se suprostavi, ali mirno i dostajanstveno.

– Lukaču, niko nije prijetio tvom djetetu, ni ja niti bilo ko iz ove grupe. Ti nisi roditelj, ti monstrum. Otkud tvoje dijete od deset godina u dva časa iza ponoći vani. Imate snimak na grupi gdje je Dalibor Vrećo rekao da je ono David, ali to nije on. To je montiran i smišljen proces, na jednom snimku je mokra cesta, a na drugom suva – saopštio je na večerašnjem okupljanju u Banjaluci.

Zatim je puštena Davidova pjesma, te su svi zajedno pjevali.

Davor je poručio Lukaču da niko iz ove grupe nije ubica ili nasilnik i da će zaštiti i njegovu djecu, te pozvao oftomologa da pogleda Karanove oči.

Danijela iz grupe “Pravda za Davida” rekla je da su u NS RS nazvani perfomansom, te da su poslanici zaboravili da ih je narod birao.

Lukač je trebao iznijeti činjenice, a ne da prijeti. On prijeti da ce nekog ubiti! Sami ste se ukopavali iz dana u dan. Lukač je rekao da ga čudi što Davor ne zna da je LSD jeftina droga i da to znaju svi koji sa tim rade. To je dovoljno! On je dio zločinačkog čina zato što pokušavaju prikriti dokaze – istakla je ona.

Iz grupe “Pravda za Davida” rekli su da su se juče poslije presa u Beogradu našli sa odbornicima iz Srbije, koji su se zgrozili kada su čuli šta se dešava.

Njihova poruka je da imamo potpunu podršku skupštine Srbije – kažu iz grupe “Pravda za Davida” i da je Lukač tokom govora izgovorio najmanje 43 laži.

Davor je rekao i da je dobio slike prve obdukcije.

Zatim su čitane izjave od Lukača za koje su tvrdili da su laž. Na šta su brojni prisutni glasno negodovali.

– Inspektore koji si maltreirao moje dijete poslije tuče, takođe si saucesnik u ubistvu. Znam ti ime i prezime – poručio je Davor.

Poručio je Željki Cvijanović da kada se sazna istina o njima na vlasti da niko neće biti uz njih, ali kada se sazna istina o Davidu, na Trgu će biti još više ljudi.

(srpskainfo.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!