Politika

Željka Cvijanović: Kad sve ovo prođe, neće nikog biti uz porodicu Dragičević

Ne možemo udovoljiti zahtjevu Davora Dragičevića, koji je iznio u svom obraćanju poslanicima, da se poslanici pojedinačno izjasne o tome da li je David ubijen ili ne, rekla je Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Srpske, na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS.

– Ova institucija i mi to ne možemo da uradimo. Pitanja usmjerite prema tužilaštvu, jer ne možemo ovdje da reagujemo. Ne tražite od Vlade odgovore koje ne može da vam da – istakla je premijerka.

Loading...

Upitala je kako je moguće da neko govori da je neko za nešto kriv, a da ne ispita te ljude.

– Kad sve ovo prođe, neće nikog biti uz porodicu Dragičević, da im pomogne. Bojim se da zloupotrebljavamo roditeljsku bol – navela je Cvijanovićeva.

Dodaje da je užasava činjenica da neko razmišlja o pretpostavci kako neko u slučaju smrti Davida Dragičevića skriva istinu.

– Jako je loše da bilo ko učestvuje politikantski u raspravi iz bilo kojih pobuda. Od toga ne možemo, nažalost, pobjeći – rekla je premijerka Srpske.

Ona ne spori okupljanja građana na Trgu Krajine, ali smatra da ima mnogo nepoznanica.

– Okupljanja se dešavaju bez bilo kakvih saglasnosti. Zapitala bih i šta se desi kad okupljanje preraste u pokret – rekla je Cvijanovićeva i zaključila kako je tragedija ispolitizovana.

(srpskainfo.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!