Politika

Dodik: Formiranje Anketnog odbora pokazuje da nema šta da se krije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je danas da je dobro što je formiran Anketni odbor u Narodnoj skupštini Srpske koji će sa baviti sagledavanjem svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića.

“Dobro je da se opozicija u Narodnoj skupštini Republike Srpske uključila na ovaj način i što je Odbor formiran. Sada su tu (predsjednik Anketnog odbora) Branislav Borenović i ostali, i imaju priliku da dođu do svih relevantnih informacija”, rekao je Dodik. On je istakao da je skupštinska većina odlučila da četiri člana Odbora budu iz opozicije i jedan član iz vladajuće većine, što govori da nema šta da se krije.

Loading...

Narodna skupština Republike Srpske formirala je sinoć Anketni odbor radi sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića.

Predsjednik Anketnog odbora je Branislav Borenović, zamjenik predsjednika Drago Kalabić, a članovi Nedeljko Glamočak, Milanko Mihajilica i Goran Đorđić. Odbor se obavezuje da zatraži od svih relevantnih institucija izvještaje, neophodne podatke, obavještenja, kao i da pribavi potrebne izjave pojedinaca, a sve s ciljem kreiranja što potpunijeg izvještaja.

Anketni odbor se obavezuje da u roku od mjesec dana podnese izvještaj Narodnoj skupštini o pribavljenim činjenicama sa prijedlogom mjera za njegovo sprovođenje.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!