Banjaluka

“NAŠU POLICIJU ZOVEMO DA SE ZAJEDNO BORI SA NAMA” Podršku grupi “Pravda za Davida” dali građani iz cijele BiH

Pravda za Davida! Pravda za svu našu djecu! Idemo do kraja!, poručeno je 47. put sa Trga Krajine u centru Banjaluka gdje se i danas okupio veliki broj građana kako bi pružili podrušku porodici i prijateljima tragično nastradalog Davida Dragičevića.

Veliki broj Banjalučana, ali i ljudi iz Modriče, Šamca, Prijedora, Gradiške i drugih gradova u RS, odnosno BiH i danas su pjevali refren Davidove pjesme “Klinac u getu”.

Loading...

-Saučesnici, ubice, egzekutori i jataci, svi koji ste organizovali zločin odgovaraćete istini i pravdi. Ubili ste mi dušu, zatrli sjeme, ugasili svijeću. Neće vam ni Bog pomoći da vam spasi dušu – rekao je Davor Dragičević, otac tragično nastradalog Davida.

-Samo naprijed frajeri, nećete još dugo. Neću vam oprostiti ni Davida, ni drugu djecu. Možete me uhapsiti , ubiti i mučiti. Sa onom skupštinom sve nam je jasno. Koliki su frajeri poturaju svoju djecu ispred – naveo je Davor.

On se još jednom zahvalio svima koji im pružaju podršku.

-Dokazaćemo ko su zločinci. Još jednom bih htio zahvaliti časnim i poštenim pripadnicima MUP koji mi kao i vi pružate snagu u ovoj borbi – poručio je Davidov otac.

Na prozivke da uništavaju policiju okupljeni su odgovorili: “mi našu policiju ne damo, mi našu policiju zajedno zovemo da se bori s nama”.

Okupljeni na Trgu Krajine danas u prozvali i Nenada Stevandića zbog riječi da je “konj prošao kroz crkvenu” i da bi imali mnogo toga reći, ali će samo pitati šta je radio crveni kombi u Banjaluci tokom 1992. godine.

-Ovaj “gospodin” ima dosta akcionih filmova samo pogledajte kako naoružan ide kroz pusta sela – govorili su okupljeni na glavnom gradskom trgu.

Sara Rajak, djevojka koja je snimila pjesmu sa Davidom, napisala da je ponosna na narod koji se konačno oslobodio i ne boji se reći svoje mišljenje.

-Ponosna sam na sve, da se nesreća dogodila nekom drugom David bi stajao u znak podrške. David je bio pošten i dobar momak. Nije bio lopov, ni narkoman i bio je mnogo bolji od vas “gospodo” što ste ga takvim označili – napisala je Sara.

Davor Dragičević sa Trga je poručio: “Ovo ovdje je budućnost Republike Srpske gospodo, niste vi”.

Okupljeni su se zahvalili dijaspori jer će sutra u 18 časova biti građani Minhena, Štokholma, ali i Novog Sada koji su, takođe, organizovali potpisivanje peticije.

(Nikola Morača, srpskainfo.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!