Banjaluka

Servisne informacije: Rođeno je 17 beba

Izvještaj za 12. maj (protekla 24 časa):

Policijska uprava Banjaluka: Nije bilo krivičnih djela. Javni red i mir narušen je 4 puta (jedno ometanje državnog organa u vršenju javne funkcije, 2 gruba vrijeđanja i jedno ostalo). Saobraćajnih nezgoda bilo je 10, jedno lice je lakše povrijeđeno.

Loading...

Stanica hitne pomoći: Pregledano je 50 odraslih pacijenata, 17 djece i obavljeno je 18 kućnih posjeta. Ukupno 85 intervencija.

Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 17 poroda i rođeno je 17 beba: 12 dječaka i 5 djevojčica.

Vatrogasna jedinica je imala 5 intervencija. (3 požara i 2 obezbjeđenja)

Elektrokrajina: Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog planiranih radova na elektro-energetskim objektima, planirana su isključenja: U vremenu od 08:00 do 17:00 časova dijelovi naselja: Agino Selo i Bočac. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod: Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Prognoza vremena za Grad Banjaluku za danas: Ujutro malo do umjereno oblačno, sunčano i suvo. Tokom dana uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti sa sunčanim intervalima, popodne uz mogućnost za prolaznu grmljavinu i pljusak. Vjetar slab i promjenjljiv. Minimalna temperatura oko 14°C, a najviša dnevna oko 28°C.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!