Banjaluka

“Ćevap fest” u petak i subotu – cijene, program…

Najbolji banjalučki ćevapi i bogat kulturno-zabavni program očekuju sve one koji 18. i 19. maja dođu na parking kod Muzeja savremene umjetnosti RS.

Na Drugom „Ćevap festu“ učestvovaće devet roštiljnica, koje će ćevape prodavati po popularnim cijenama, i to veliku porciju za četiri i malu za dvije KM. Ovaj put, ćevapi i piće prodavaće se za „dinare“, valutu kreiranu posebno za ovaj događaj.

Loading...

Drugi festival banjalučkog ćevapa počinje 18. maja, u 11 časova. Oba dana, sve do 23.30 časova, trajaće i prateći program.

Kao i na prvom festivalu, jutarnji časovi su predviđeni za nastupe kulturno-umjetničkih društava, i to ovog puta društava: „Mladost“, „Sveti Sava“ i „Opanak“.
Za kvalitetan humor, u popodnevnim časovima, pobrinuće se stend-ap komičar Dušan Jokić. U večernjim časovima, za dobru atmosferu zaduženi su Gradski tamburaški orkestar, bend „Infiniti“ i Krajiški trubači.

Pored više kulturno umjetničkih društava, u subotu, drugog dana „Ćevap festa“ očekuje vas nastup i Gojka Mandića, našeg proslavljenog satiričara.

Kao i prošlog puta, zvanični promoter banjalučkog ćevapa i lice koje se nalazi na logu i ovog drugog „Ćevap festa“ je Nebojša Kuštrinović. Organizator manifestacije su Grad Banja Luka i gradska Turistička organizacija, a događaj su pomogli i brojni sponzori, predvođeni Koka kolom, Vitinkom, Banjalučkom pivarom i Mlijekoproduktom.

Prvi festival banjalučkog ćevapa, održan 13. januara ove godine, privukao je više od 10.000 posjetilaca, sa velikom zabilježenom posjetom turista iz zemlje i regiona, zbog čega je Grad odlučio da se ova manifestacija održi i u maju ove godine, sa ciljem promocija tradicionalnog i autentičnog banjalučkog proizvoda, kao i obogaćivanja turističkih sadržaja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!