Politika

Informacije o prijetećim pismima dostavljene MUP-u Srpske

Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske dostavljene su sve informacije o mejlovima neprikladnog i prijetećeg sadržaja koji su upućeni na adrese klubova poslanika SNSD-a i NDP-a u Narodnoj skupštini, kako bi bila utvrđena njihova vjerodostojnost i identitet pošiljaoca, saopšteno je iz parlamenta Srpske.

U saopštenju se navodi da je Odsjek za informacione tehnologije i tehničku podršku Narodne skupštine Srpske danas obavijestio generalnog sekretara da su Klubovi poslanika NDP-a i SNSD-a primili tri mejla neprikladnog sadržaja.

“Mejlovi neprikladnog sadržaja primljeni su u petak, 11. maja, u periodu od 19.20 do 21.00 čas. Klub poslanika SNSD-a primio je dva, a Klub poslanika NDP-a jedan mejl”, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su sva tri mejla, navodno, upućena sa adresa poslanika u parlamentu BiH.

“Nakon što Narodna skupština Republike Srpske dobije detaljnije informacije o ovim dopisima od istražnih organa, one će biti predstavljene javnosti”, poručili su iz parlamenta Srpske.

U Klubu poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini ranije je Srni potvrđeno da su im na zvaničnu mejl adresu upućena dva pisma uvredljivog i vulgarnog sadržaja na račun ove stranke i predsjednika Republike Srpske i lidera SNSD-a Milorada Dodika.

U Klubu poslanika su naveli da je jedno pismo upućeno sa adrese [email protected], a drugo sa mejl adrese [email protected].

NDP je prethodno saopštio da je na zvaničnu mejl adresu Kluba poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini upućeno prijeteće pismo sa adrese [email protected].

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!