Banjaluka

Početkom juna završetak izgradnje kružnog toka kod Rebrovačke crkve

Izgradnja kružne raskrsnice na magistralnom putu Banjaluka-Čelinac kod Rebrovačke crkve u Banjaluci odvija se u skladu sa predviđenom dinamikom, a završetak se očekuje početkom juna, rečeno je Srni u preduzeću “Putevi Republike Srpske”.

U narednom periodu radiće se na formiranju unutrašnjeg kruga kružnog toka, na struganju postojećeg asfalta i formiranju nove kolovozne konstrukcije, te uređenju terena i postavljanju nove saobraćajne signalizacije.

Loading...

“Ova raskrsnica predstavlja važno saobraćajno čvorište i izgradnjom će biti unaprijeđena propusna moć, kao i bezbjednost saobraćaja”, rekli su u preduzeću “Putevi Republike Srpske”.

U prethodnom periodu urađeno je proširenje kolovozne konstrukcije, a urađen je i kompletan donji stroj, te izmještanje i postavljanje instalacija.

Izvođač radova je konzorcijum koji čine preduzeća “Prijedorputevi” i “Kozara putevi”, a vrijednost izgradnje iznosi 541.376 KM sa PDV-om.

Početak izgradnje kružnog toka kod mosta Rebrovac, na ukrštanju bulevara Vojvode Stepe Stepanovića, Vojvode Petra Bojovića i Desanke Maksimović, ozvaničen je 7. novembra prošle godine.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!