HronikaPolitika

U akciji “Arsenal” zaplijenjeni kokain, heroin, spid, marihuana i oružje

U višemjesečnoj policijskoj akciji “Arsenal”, u sklopu koje je jutros uhapšeno sedam lica, zaplijenjeni su kokain, spid, marihuana, heroin, te hemijske supstance za miješanje opojnih droga.

“Nezavisnim” je potvrđeno da su u akciji oduzete i određene količine oružja i municije, kao i veća količina gotovog novca.

Akciju su izveli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, zajedno sa kolegama iz Policijske uprave Banjaluka.

Uhapšeni su Igor Arsenić, Zvjezdan Arsenić, Zoran Ćevriz, Miroslav Miletić, Zoran Tešanović, Milan Milanović i Boran Pejaković, a u toku je potraga za Z.I. (22) i S.S. (22).

“Nezavisne” nezvanično saznaju da policija sumnja da je vođa grupe Igor Zarić, a osim za njim, traga se i za Slobodanom Stankovićem.

“U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, nakon čega će biti sprovedeni u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, kazali su iz MUP-a RS.

(nezavisne.com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!