Politika

Dodik: Banjaluka savremeni evropski grad

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas da Banjaluka kao administrativni, privredni, univerzitetski i kulturni centar Srpske nosi obilježja savremenog evropskog grada koja ga čine privlačnim mjestom za život i rad, naročito mladih i obrazovanih ljudi.

Dodik je čestitao Spasovdan – krsnu slavu grada Banjaluka gradonačelniku Igoru Radojičiću, predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću, odbornicima i svim građanima, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

“Vjerujem da ćete na čelu gradske uprave dodatno promovisati potencijale grada i u tom smislu nastaviti da radite na unapređenju poslovnog ambijenta za privlačenje investicija, rad i zapošljavanje”, navodi se u čestitki.

Predsjednik Srpske je poželio da Radojičić sa saradnicima, partnerima, građanima i svim ljudima dobre volje proslavi praznik u radosti, dobrom zdravlju i zajedništvu, u skladu sa tradicijom i običajima našeg naroda.

“U to ime izražavam vam punu podršku i želim mnogo uspjeha u daljem radu na zadovoljstvo i dobrobit svih građana Banjaluke i Republike Srpske”, dodaje se u čestitki.

Prigodnim manifestacijama danas će biti obilježen Spasovdan – krsna slava grada Banjaluka.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!