Banjaluka

Čaire: Poziv na šetnju uz posljednji pozdrav našem Marijanu

Večeras su građani naselja Čaire uputili sljedeći poziv svojim komšijama i sugrađanima.

Poruku objavljujemo u cijelosti:

Drage komšije i prijatelji, svi smo već upoznati da nas je napustila naša draga i voljena bokserska legenda MARIJAN BENEŠ.

Čovjek koji je i prije odlaska na onaj svijet bio živa legenda, proslavio Banjaluku i podario joj veliki dio njenog sjaja koji je i danas krasi, upoznao ju je sa veliki evropskim i svjetskim silama, svojom veličinom, svim karakterom, svojim sportskim duhom a ponajviše svojom ČELIČNOM PESNICOM.

Padali su tu mnogi svjetski i evropski bokseri…

Zaslužuje da mu odamo počast, tako da vas ovom prilikom, drage komšije, pozivamo i molimo da nam se večeras od 21:00h pridružite na našem školskom igralištu sa kojeg ćemo oko 21:20 krenuti prema Trgu na kojem ćemo podignuti parolu posvećenu ČELICNOJ PESNICI i kratkotrajnim boravkom bar malo uputiti zahvalnost jednoj takvoj veličini za sve što je uradio za ovaj grad i za sport u njemu.

Marijan Beneš
Marijan Beneš

Molim vas da odvojite pola sata svoga vremena, pogotovo malo starije komšije koje su imale priliku da uživo prate i uživaju u njegovom PLESU U RINGU i izađu sa nama večeras i prošetaju se.

Isto tako, mlada populacija treba da podrži ovo i da se potrude da i njihova djeca upoznaju priče o našem dragom i voljenom MARIJANU BENEŠU.

VJEČNA TI SLAVA I HVALA, LEGEDNO!

Marijan Beneš
Marijan Beneš

Podjećamo, komemoracija našem šampionu, Marjanu Benešu, biće održana u petak u 11h a sahrana u 14h na groblju Sveti Marko.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!