Magazin

Banjaluka spremno dočekuje bajkere

Za tačno sedam dana Banjaluka će biti domaćin drugog po redu Moto Festa koji će okupiti veliki broj ljubitelja dvotočkaša iz cijelog regiona.

Bogat i sadržajan program ove manifestacije, koja je uvrštena i u program obilježavanja Dana Grada “Proljeće u Banjaluci” zasigurno će obilježiti naredni vikend.

Loading...

Tvrđava Kastel i Banjaluka će 25. i 26. maja biti epicentar svih zaljubljenika u motore, ali i onih koji vole dobru zabavu i druženje.

Osnovni cilj Moto Festa, koji je već u drugoj godini održavanja privukao veliku pažnju i interesovanje posjetilaca iz cijele regije, jeste razvoj i promocija moto sporta, ali i moto turizma u gradu na Vrbasu.

Pored brojnih sadržaja među kojima su stunt vožnje, veliki moto defile, izbor najbojeljeg motora, moto kluba, bajkerske igre, humanitarna tombola, zasigurno će najveću pažnju privući Moto Sajam i koncertni program na kojem nastupaju poznati regionalni, ali i svjetski bendovi.

Moto sajam i ove godine okupiće najpoznatije svjetske moto brendove: “Ducati”, “Yamaha”, “BMW”, “Peugeot”, “Moto Guzzi”, “Polaris”, “CF moto”, “Gilera”, “Aprilia”, “Piaggio”, “Vespa”, kao i izlagače i proizvođače prateće moto opreme.

Radno vrijeme sajma u petak (25.05.) biće od 12:00 do 19:00, a u subotu (26.05.) od 10:00 do 19:00. Cijena ulaznice je 3 KM, a ulaz za sve bajkere je besplatan.

Za večernji program i najbolji provod bajkera na Kastelu i ove godine pobrinuće se odlični regionalni, ali i svjetski bendovi.

U Banjaluku stiže “Che Sudaka”, a riječ je o fenomenalnom bendu iz Španije čiji su ritam i atmosfera slični sastavu Manu Chao.

Pored njih u petak (25.05.) nastupaju: Hladno pivo, Let 3, Daddy Cool i Kanda, Kodža i Nebojša. Za odličan nastavak zabave u subotu (26.05.) pobrinuće se: Zabranjeno pušenje, Brkovi, Daddy Cool i DLM.

Ulaznice za koncertni program po cijeni od 7 KM jednodnevna i 10 KM dvodnevna u prodaji su na Trgu Krajine i preko prodajnog sistema kupikartu.ba .

Ulaz za sve bajkere i na ovaj program je besplatan.

Za sve one ljubitelje dvotočkaša koji dolaze iz drugih gradova, organizator MK Stršljen omogućio je smještaj u festivalskom kampu, koji će biti lociran pored zidina Kastela, a u ponudi je i smještaj u banjalučkim hotelima, motelima, hostelima koji je dostupan na zvaničnoj stranici Moto festa u kategoriji ‘smještaj’ – http://motofestbl.com/#smjestaj

(nezavisne.com)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!