Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

BanjalukaHronika

Otmica u Banjaluci? Pronađena nestala 13-godišnjakinja

Policijskoj upravi Banjaluka juče je prijavljen nestanak 13-godišnje djevojčice koja je poslije nekoliko sati potrage pronađena živa i zdrava u zaseoku Ćatići u Omarskoj kod Prijedora.

Kako saznaje SrpskaCafe, djevojčica je nestala u banjalučkom naselju Borik i njena porodica je odmah alarmirala policiju. Dok su istražioci prikupljali sve podatke o nestanku, 13-godišnjakinja je mobilnim telefonom kontaktirala članove porodice tvrdeći da je oteta.

– Dijete je histerisalo govoreći da je oteta i da ne zna gdje se nalazi – tvrdi izvor blizak istrazi.

Odmah su na noge podignute sve raspoložive snage policije koje su krenule u potragu za djevojčicom. Na osnovu signala s mobilnog telefona, kojim je pozvala porodicu, i pomoću baznih stanica utvrđeno je da se djevojčica kreće prema Prijedoru. Nedugo zatim, policija je uspjela da je locira i pronađe u zaseoku Ćatići.

Djevojčica na sebi nije imala nikakve povrede, ali je i dalje tvrdila da je bila žrtva otmice. Stručna lica s njom su obavila razgovor i pokušala da utvrde kako je došlo do otmice i ko stoji iza nje, ali su mnogi detalji nejasni pa se priča 13-godišnjakinje detaljno provjerava i ispituje.

– U toku je provjera svih navoda iz prijave. Za sada još ne možemo reći da li se tu zaista radilo o otmici ili nečemu drugom. Više detalja biće poznato po okončanju istrage – navodi dobro upućeni izvor SrpskaCafea.com

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button