Politika

“Pravda za Davida” širom Srpske, Davor Dragičević dao rok za istinu (VIDEO)

Šire se okupljanja građana koji traže rasvjetljavanja smrti Davida Dragičevića. Okupljanja podrške za istinu i pravdu održana su u Banjaluci, Istočnom Novom Sarajevu, Šamcu i Nevesinju.

Motoristi širom Republike Srpske došli su danas na Davidov trg da svojim prisustvom daju svoju podršku Davidovom ocu Davoru. 56. dan zaredom odjekivala je i pjesma “Klinac u getu” koju su mnog nazvali himnom borbe za istinu i pravdu.

Loading...

Davidov otac Davor poručio da svima onima koji su, kako kaže, krivi za smrt njegovog sina, daje rok do Davidovog rođendana, 31. januara 2019. godine da otkriju istinu i sankcionišu krivce.

“Imate priliku sad kad se busate u prsa gospodo da spasite ovaj grad, ovu državu, Tužilaštvo, MUP, sudstvo. 31. januar 2019. vam je zadnji rok. Poslije tog roka ne bude li bilo istine – ja sebi organizujem sahranu”, poručio je Davor Dragičević.

Uzeli ste mi dušu, zatrli ste mi sjeme. Davida i svu našu djecu vam nikad neću oprostiti, poručio je Davidov otac. Ponovio je da je David ubijen 23. marta ove godine i da neće odustati dok ne otkrije sve detalje smrti njegovog sina.

Davor Dragičević najavio je da će u ponedeljak u 12 sati podnijeti nove tužbe Okružnom tužilaštvu Banjaluka ali i da će kroz mjesec dana biti organizovan još jedan veći skup podrške Pravda za Davida, kakav je bio 21. aprila ove godine.

Pravda za Davida u Istočnom Novom Sarajevu

Pravda i istina- riječi koje su se večeras najčešće čule u Parku Gavrila Principa u Istočnom Novom Sarajevu. Više stotina posjetilaca zapalilo je svijeće za stradalog Davida Dragičevića i uputilo podršku njegovom ocu.

Borba Davora Dragičevića je borba svih nas, poručili su građani.

Skup u Istočnom Novom Sarajevu protekao je mirno i bez incidenata, a građani su tokom okupljanja potpisivali i peticiju u znak podrške porodici Davida Dragičevića.

Skupovi širom Srpske

I građani Šamca i Nevesinja večeras su sa skupova u tim gradovima zatražili da što prije bude rasvjetljena smrt Davida Dragičevića.

Oni su pružili podršku porodici i prijateljima pokojnog Davida i zapalili svijeće. Među okupljenima su bili i demobilisani pripadnici Vojske RS, koji su, kao i svi drugi prisutni, zatražili da institucije RS rade svoj posao…

(BN Televizija)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!