Banjaluka

Skup “Pravda za Davida”, podrška i od motorista (VIDEO)

U centru Banjaluke i večeras je održan protest „Pravda za Davida“ na kojem su brojni građani zatražili istinu o stradanju mladića Davida Dragićevića (21), koji je 24. marta pronađen mrtav.

Skup su podržali i brojni bajkeri, koji su sa naljepnicama „Pravda za Davida“ prošli centrom grada.

– Od 18. marta ide montirani proces, a i jedan laik od advokata bi te ljude mogao osloboditi bez problema – istakao je večeras na Trgu Davor Dragičević, otac pokojnog Davida.

Davor se zahvalio na velikoj podršci i istakao da večeras neće imenovati pomagače i ubice njegovog sina, jer je to stalno radio.

Mi vam nikada nećemo oprostiti Đakca i svu našu djecu. David je ubijen 23. marta u vremenu od 22 do 23 časa. Poslije ste ga samo položili u kanalizaciju sa jasnom porukom šta vama to znači.

Vi ste sotone. Zločin mučenje, silovanje i ubijanje trajalo je do 23.3 do 21.30. A zatim je moj sin izdahnuo. Znam i njegove posljednje riječi. Imate rok do njegovog rođendana da spasite ovaj grad i republiku. Do 31.1.2019 vam dajem rok da kažete istinu i sve završite. Ako to ne bude sprovedeno Davor Dragičević će organizovati svoju sahranu – istakao je večeras na Trgu otac stradalog Davida Dragičevića.

Davor je najavio i da će uskoro biti održan još jedan veliki protest, najvjerovatnije idući mjesec.

Među okupljenima građanima danas je bio i Branislav Borenović, lider Partije demokratskog progresa, koji je sa porodicom zapalio svijeću za pokojnog Davida.

Motoristi Pravda za Davida

Brojni motoristi podržali su danas protest "Pravda za Davida" u centru Banjaluke.

Posted by Srpskainfo.com on Sunday, May 20, 2018

(srpskainfo.com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!