Magazin

Studirajte u Americi

Centar za savjetovanje o obrazovanju u SAD-u u Banjaluci, u saradnji sa banjalučkim Univerzitetom, u utorak 22. maja na Medicinskom fakultetu, organizuje predavanje o studiranju u Americi.

Na predavanju koje je zakazano u 18 časova u amfiteatru Medicinskog fakulteta, govoriće predstavnik Ambasade SAD Sonja Pržulj, savjetnik za program Education USA, koja koordiniše Američki kutak u Banjaluci.

Loading...

– Ovo je odlično predavanje za sve studente prvog i drugog ciklusa, univerzitetske profesore i ostali univerzitetski nastavni kadar, kao i bivše američke stipendiste, poručili su sa Univerziteta u Banjaluci.

Neke od tema o kojima će biti riječi su predstavljanje programa akademske razmjene, koje finansira Vlada SAD-a, kao i individualnih programa studiranja na fakultetima u Americi, procesu upisa, finansijskoj pomoći, stipendijama, apliciranju za američku studentsku vizu i kulturološkim pripemama za odlazak na studij u SAD.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!