Politika

Davor Dragičević podnio nove prijave zbog ubistva njegovog sina

Davor Dragičević predao je u banjalučkom tužilaštvu nove prijave protiv nepoznatih osoba zbog ubistva njegovog sina Davida Dragičevića.

Prijave je, kako kaže podnio u ime građana koji su mu ih dostavljali protekih dana. Napomenuo je da je podnio 100 simboličnih prijava, ali da će podnijeti bar još 50.000.

Dragičević je dodao da je prijavu podnio protiv nepoznatih i još uvijek slobodnih počinilaca.

Drugu prijavu podnijeli su Glavnom republičkom tužiocu, od kojeg traže formiranje novog tima koji će istraživati teško ubistvo Davida.

Dragičević traži da se izuzme glavni okružni javni tužilac OJT Želimir Lepir, kao i svi ljudi koji su u sprezi sa njim.

David je mučen zadnji put 23. marta do 21.30. On je izdahnuo između 22 i 23 časa. Dao sam im rok do 31. janura iduće godine kada je Davidov rođendan – naglasio je Dragičević i dodao da od Anketnog odbora očekuje da radi svoj posao.

Rekao je da njega nema pritisaka, i ponovio da će podnijeti prijavu protiv ministra Dragana Lukača, jer je tokom zasjedanja Narodne skupštine RS rekao da je Davor opljačkao kuću.

– Ono što dobijem na sudu daću u humanitarne svrhe – naglasio je Dragičević, te dodao da zna ko je ubio njegovog sina i da ima dokaze za to.

(srpskainfo.com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!