Banjaluka

Dragičević: „Ovo nije rijaliti, u pitanju je mučenje i TEŠKO UBISTVO Davida“

Još uvijek nemam novih informacija. Želimo samo istinu i pravdu, a za saučesništvo je kazna i do 45 godina zatvora, poručio je Davor Dragičević sa trga u centru Banjaluke.

– Ako bilo ko od nadležnih institucija objavi informaciju oko Davida i spomene narkotike biće za mene saučesnik u teškom ubistvu – poručio je Dragičević i dodao da su sprali ljagu sa Davidovog imena.

Ožalošćeni otac je poručio da će tužiti vrh MUP-a i Tužilaštva.

– Očekujemo od direktora policija da javno ili ovdje na trgu kaže da pripadnici MUP-a nisu saučesnici u ubistvu – kazao je Dragičević.

Ovo nije rijaliti, dodaje, u “pitanju je mučenje i teško ubistvo Davida”.

– Ko god objavi slike mog mrtvog sina biće takođe saučesnik u ubistvu, jer Davidova majka i druge majke ne trebaju gledati te slike – rekao je Dragičević, te poručio da će istrajati do kraja.

Nakon Davorovog obraćanja kao i svako veče puštana je pjesma „Klinac u getu“, koju su prisutni pjevali sa visoko podignutom šakom.

Davor je na kraju svima koji slave čestitao maturu.

Večeras je na Trgu Krajine bila postavljena kutija za skupljanje priloga za mladića iz Banjaluke koji se nalazi u teškoj životnoj situaciji.

Za ovog mladića se saznalo kada se jednom od članova grupe “Pravda za Davida” obratio i rekao da mu je pokojni David često plaćao hranu.

(SrpskaInfo.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!