Politika

Davor Dragičević ispred Okružnog tužilaštva poručio: “Ja samo želim da se Davidov slučaj kvalifikuje kao teško ubistvo”

“Samo tražim da se Davidov slučaj kvalifikuje kao ubistvo. Ovo i jeste, teško, surovo ubistvo i maltretiranje”, rekao je Davor.

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića (21), danas je tačno u podne Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka predao tri prijave građana krivičnog djela ubistvo nad Davidom Dragičevićem protiv nepoznatog počinioca.

Podsjetimo da je protekle sedmice Dragičević predao ukupno 1.500 prijava koje su mu građani dostavili lično ili poštom iz Bosne i Hercegovine i inostranstva.

Davor Dragičević, rekao je da naredne sedmice planira predavati više prijava.

Imajući u vidu da se više od dva mjeseca na Trgu Krajine sa ostalim članovima grupe “Pravda za Davida” bori za istinu Davor kaže da se ipak ne susreće sa pritiscima i prijetnjama.

“Niko ne može izvršiti bilo kakav uticaj na mene. U moju glavu nikad niko neće ući, niti može da uđe. Ne mogu me platiti, ta cifra ne postoji koju bi mi dali, sa mnom se ne može kockati. Ja samo tražim istinu i pravdu i da se ovo završi, a za dalje ćemo vidjeti”, rekao je Davor.

Davora smo pitali za komentar o radu Anketnog odbora u Narodnoj skupštini RS, a on kaže da da su sve izjave kontradiktorne.

“Svi se sad vade, svi se peru, a kod mene se oprati ne mogu. Sačekaću zvaničan izvještaj Anketnog odbora, pa ću onda dati konkretan kometar na njihov rad. Ja i dalje nemam ni jedan zvaničan izvještaj.Imam sve transkripte, pa kad vidim izvještaj onda ću komentarisati”, kaže Davor.

Davor nam kaže da on očekuje da se samo Davidov slučaj kvalifikuje kao ubistvo.

“Samo to tražim, a onda će sve biti jasnije. Ovo i jeste, teško i surovo ubistvo i maltretiranje”, ističe Davor.

Davor je danas najavio da će zbog obzirnosti prema radnici u pisarnici sutra predati četiri prijave, a u petak pet, što je ukupno 15 prijava ove sedmice. Za sljedeću sedmicu je najavio ponovo predavanje više stotina prijava.

Danas je u Banjaluci ekipa reportera sa Hrvatske radio televizije koji snimaju reportažu o ovom slučaju.

Podsjetimo da su juče na Trgu Krajine građani pozvani da u što većem broju dođu danas na “Davidov trg”, jer se sprema jedno lijepo iznenađenje.

(buka.com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!