Politika

Govedarica: Lukač nije MUP Republike Srpske

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da u svim institucijama, pa tako i u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) ima mnogo časnih i poštenih radnika, te da kritika rada ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača nije kritika Ministarstva.

– Kritika Lukačevog rada nije kritika MUP-a. To je samo i jedino kritika Dragana Lukača. Nema potrebe da Lukač sebe poistovjećuje sa institucijama. Lukač nije MUP Republike Srpske – naveo je Gvedarica.

Loading...

On je reagovao na današnje pismo građanina Republike Srpske Dragana Lukača u kojem je navedeno da Govedarica već duži vremenski period sa svojim saradnicima vrši kontinuirani napad na MUP Republike Srpske, pokušavajući rad Ministarstva i njegovog rukovodstva predstaviti u negativnom svjetlu bez obzira što policija u proteklim godinama bilježi stalni trend rasta dobrih rezultata u svim segmentima svog rada.

Govedarica tvrdi da je “Lukač, prema sopstvenom priznanju, prolio sedam litara krv za Republiku Srpsku, dvije litre više nego što stane u normalnog čovjeka”, saopšteno je iz SDS-a.

– Lukač druge optužuje da nisu bili tu kada se lila krv, a on je svoju krv debelo naplatio – tvrdi Govedarica, upitavši “da li je to taj patriotizam o kojem priča Lukač.

On je danas u pismu postavio i pitanje Govedarici – “gdje je bio kada je trebalo braniti narod od Nasera Orića i njegovih hordi koje su harale srpskim selima” i “zašto tada Govedarica nije uzeo pušku u ruke kao njegovi vršnjaci i branio goloruki narod od Orića, već se danas pojavljuje kao zaštitnik u svojim izjavama”.

(Srna)

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!