Banjaluka

„Građanska patrola“: Uklonjen otpad u Dervišima

Po prijavi sugrađana putem „Građanske patrole“ da na Bulevaru Stepe Stepanovića nedostaje poklopac na šahtu, komunalna policija naložila je preduzeću „Vodovod“ da otkloni ovu nepravilnost, koje je odmah i postupilo po naloženim mjerama i postavilo poklopac.

Uz ovu, tokom protekle sedmice bilo je više prijava za odlaganje otpada u Ulici Jovana Bijelića u Dervišima i na Istočnom tranzitu. Po nalogu komunalne policije, „Čistoća“ je uklonila otpad.

Loading...

U Ulici Jug Bogdana prijavljeno je da je oštećena nadstrešnica na autobuskom stajalištu. Iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove su istakli da će se nakon izbora najpovoljnijeg izvođača radova na održavanju komunalne opreme, pristupiti sanaciji navedene nadstrešnice.

Takođe, i za popravku rekvizita na dječijem igralištu u Marka Kraljevića čeka se izvođač, a za oštećenje na dječijem igralištu u Ulici Tihomira Tihe Damjanovića obaviješteno je preduzeće “ Građenje Đurić“ koje treba da obavi popravku.

Kada je riječ o prijavi zakorovljene javne površine u Desnoj Novoseliji, iz resornog odjeljenja ističu da će košenje biti obavljeno u skladu sa programom suzbijanja ambrozije.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!