Kultura

Otvoren konkurs za Banjalučku gitarijadu 2018

U cilju promocije banjalučke pop i rock scene, kao i afirmacije autorskog stvaralaštva mladih autora i grupa iz banjalučke regije, Queen estrada organizuje treću po redu „Banjalučku gitarijadu 2018“, koja će se održati 2. jula 2018. godine na tvrđavi Kastel, u okviru Festivala „Banjalučki dani muzike 2018“.

Pravo učešća na Konkursu

Pravo da nastupe pred svojim sugrađanima, na najatraktivnijoj pozornici u gradu, imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje.

Podnošenje prijava i uslovi Konkursa

Prijave se podnose elektronskim putem, na mail adresu [email protected].
Potrebno je priložiti snimke dvije ili više autorskih kompozicija, tekstove kompozicija, spisak člnova grupe sa kotaktima, biografiju i fotografiju benda.

Rok za podnošenje prijava na Konkurs

Prijave za učešće na Banjalučkoj gitarijadi potrebno je poslati nakasnije do srijede 20. juna 2018. godine.

Lista finalista Banjalučke gitarijade

Lista učesnika Banjalučke gitarijade 2018, biće objavljena u četvrtak 21. juna 2018. godine na fb stranicama Banjalučka gitarijada i Queen estrada.

Pobjednike Banjalučke gitarijade biraće publika i stručni žiri.

Nagrade za pobjednike Banjalučke gitarijade

Pobjednici Banjalučke gitarijade biće nagrađeni besplatnim studijskim snimanjem pjesama i promotivnim nastupima na festivalima širom regije.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!